Tips voor Hout in de Grond Installatie

Veel mensen willen weten hoe je goed uitziende houten vloeren hebben. Als u denken over het zetten van de laatste hand aan uw huis of als u een klein appartement, het laatste wat je nodig hebt is om je ogen uit de buurt van uw nieuwe houten vloer scheuren zijn geweest. Hier zijn enkele ideeën voor hoe je een houten vloer te installeren.

Houten Vloeren

Sommige huiseigenaren liever hardhout en andere soorten hout. Deze types vereisen extra zorg. Ze zijn ook duurder. Daarnaast, hardhouten duurt niet zo lang als de meeste andere houtsoorten.

Plastic bouwmaterialen worden steeds populairder als goed. U kunt ze vinden op vele bouwmarkten. Plastic heeft niet zoveel karakter als hout, maar het is duurzaam. Zelfs zo, moet je het elke schilderen nu en dan om het langer te laten meegaan.

Zodra u een ontwerp heeft geselecteerd en begonnen met de vloer, op zoek naar een tapijt om mee te gaan met haar. Zachte vloerbedekking kan moeilijk schoon te maken, en je kunt ook vinden dat de vloer vocht kan absorberen en worden permanent gekleurd. Hard tapijt is het beste, want het zal geen vocht op en zal niet gemakkelijk vlekken. Het is ook makkelijker schoon te maken.

Wanneer u opgemaakt hardhout, vooral op een verhoogde vloer, moet je ervoor zorgen dat de lijm en nagels zijn niet zichtbaar. Dit is makkelijk te doen, maar niet altijd gemakkelijk te doen. Voor de lijm, gebruik dan een schiethamer in de lijm te zetten zonder dat de schiethamer zichtbaar. Let goed op waar je de schiethamer. Zet het op de muur in de buurt van de vloer, en altijd het uit de weg.

Om ervoor te zorgen dat de gehele hardhouten vloer goed is gemonteerd, zorg ervoor dat je de vloer te installeren voordat het opzetten van de muur. Hierdoor zal helpen voorkomen dat de gewrichten uit elkaar te komen. Zorg ervoor dat de grond eerst aan de muur bevestigen.

Het merendeel van de tijd, de installatie duurt slechts een paar uur. Zorg ervoor dat de vloer niet wordt gebruikt voor opslag. Zij glad en vlak zijn. Je wilt niet dat een lijm oppervlak.

Als het installatieprogramma plaatst een tegel onder de vloer, moet u gebruik lijm op waterbasis. Dit zal de vloer stevig vast te houden aan de muur. Plaats de plinten hieronder en plaats enkele houten tong en grove tussen hen.

Vele malen, de algemene algemene ontwerp van de kamer maakt de meest verschil in hoeveel hout je nodig hebt. Bijvoorbeeld, het trappenhuis is een deel van de ruimte die wordt verondersteld de meest hout hebben. De glazen deuren, aan de andere kant, worden verondersteld om minder dan 30% hout hebben. Dat komt omdat de trap meer visueel interessant zou kunnen zijn, maar de glazen deuren zal meer functioneel zijn.

Er zijn zoveel stijlen en soorten hout dat het onmogelijk is om een ​​lijst van de houtsoorten die de beste worden beschouwd te geven. Je moet een kijkje nemen op de ontwerpen voor u beschikbaar zijn, wat voor soort hout ze zijn gemaakt, en wat kleur van het hout je kunt krijgen. U zult ook willen om het advies van de profs te krijgen als het gaat om het kiezen en installeren van houten vloeren.

Hier zijn een aantal veel voorkomende fouten die mensen maken vaak met houten vloeren. Het is belangrijk op te merken dat je alleen mag een bepaalde hoeveelheid horizontale ruimte voor meubels, zodat je nodig hebt om rekening mee te houden.

Een van de grootste problemen met houten vloeren is dat ze vaak zowel vandalisme heb gezien en gebrek aan onderhoud. U moet uw huis, het ontwerp, en uw decoreren budget te overwegen bij het installeren van uw vloeren. U zult ook willen om de voors hoe de beste zorg te vragen voor hen, zodat ze blijven in hun beste conditie.