Hoe Maak je het Hout TerraceStand Uit

Wood Terrace is een erg leuk en kan worden gebruikt in een aantal manieren. Het gaat niet alleen over zitten rond en praten over onze verschillen. Je moet een actieve rol te spelen als u wilt dat deze locatie iets bijzonders in te schakelen voor uw bruiloft. Hier zijn enkele tips over hoe om succes te garanderen.

Houten Tuin Terras

Beslissen over een thema is een geweldige manier om het huwelijk samen te binden. Je zou kunnen denken over het seizoen, als de winter of zomer, of een andere invloeden van buitenaf die u zou willen overwegen. Hoewel er geen twee bruiloften zijn gelijk, moet een aantal ideeën die je helpen als het gaat om het kiezen van de perfecte decor voor de locatie.

Dark is altijd mooi op een houten terras. Als u wilt om weg te doen met de kunstmatige verlichting en gewoon genieten van de lucht en de wolken, dan kun je gaan met een blauwe hemel thema. Het is een beetje meer somber dan sommige andere stijlen, maar het heeft ook een mooi gebaar.

Deze stijl is bedoeld om een ​​romantische stemming zijn, zodat het goed kan werken als u liever een relaxte, leuke sfeer voor uw bruiloft. U kunt een kaars aangestoken gevoel toevoegen met behulp van klassieke kaarsen en accentueren ze met bloemen en een paar accent kussens.

Het seizoen heeft ook invloed op wat u kunt doen op een houten terras. Als u wilt een zeer warme sfeer, zou je kunnen proberen een herfst bruiloft. Het hoeft niet om gewoon bloemen, hoewel; kunt u veel verschillende soorten weer passende decoraties gebruiken en je omgeving een beetje mooier met een vleugje van de herfst kleuren.

Voor een tropische look, kan je kijken naar bamboe, die gemakkelijk kan worden verpakt, en zelfs in het water gegooid! Wees creatief met kleuren en patronen, en vergeet niet om jezelf te laten ruimte voor het onverwachte.

Een geweldige manier om Spice up deze prachtige locatie is met een speciale kaarsen. U kunt de aankoop van houten degenen of synthetische en gewoon vinden ze in elke winkel. In sommige gevallen zal uw keuze afhangen van het aantal gasten dat u zult hebben, en hun verlichting nodig heeft.

Het draait allemaal om het zand hier; hoe beter het eruit ziet, hoe beter het ziet er op het terras. U kunt beginnen met lichte zand en werk je weg omhoog vanaf daar. Vergeet alleen niet dat er een beetje zand betrokken zijn, en een klein strand is misschien niet een slecht idee.

Dit is een geweldige optie voor het starten met weinig bloempotten gevuld met zand. Echter, wil je voorzichtig zijn niet te veel water te gebruiken als het zand gaat snel uitdrogen te zijn. U zult ook willen een beetje water toe te voegen aan de verf, als je wilt een beetje een meer organisch gevoel aan het ontwerp te hebben.

U wilt ervoor zorgen dat uw gasten niet bespat, of links met enig water merken die worden achtergelaten. Er zijn een aantal verschillende dingen die je kunt doen met deze. Bijvoorbeeld, kunt u een dunne lijn van acryl gebruiken en verf het zand erover.

Wanneer u de acryl op, zal het een klein bedrag, en je kunt gewoon afvegen. U kunt dit ook doen in de zon, in het geval dat de verf wordt een beetje bewolkt. In feite, kunt u verschillende tinten acryl gebruiken en het zand zien er heel verschillend van elkaar.

Wat decoreren idee dat je ook kiest, het hout terras is een plek waar je kunt laat uw fantasie de vrije loop. Uw gasten zijn er zeker van om de sfeer lief te hebben, en de patio zal ze een geweldige plek om rond te hangen en te ontspannen geven.