Lastscheider

Het loskoppelen van een Computer in de Muur

De beste manier om uw computer los te koppelen van de muur is gebruik te maken van een USB-apparaat waarmee u aan te sluiten in een kabel aan de muur te maken. Als uw computer al in slaap is gegaan, dan zijn er verschillende opties beschikbaar voor u als u wilt dat uw computer los te koppelen van de muur.

Als de stroom naar uw computer voortdurend uit te gaan en de voeding niet wordt veranderd, dan moet je een kijkje nemen op de ventilator in de zaak. Als het niet goed werkt, controleer dan op lekken. Als deze dingen niet gedaan, dan moet u wellicht een andere voedingsbron te vinden of helemaal vervangen de ventilator.

In het geval dat uw computer in de sluimerstand wanneer u weg bent en gaat terug tot leven als je terugkomt, dan moet u mogelijk de batterijen in de computer of de gebruikte in de batterij back-up batterijen vervangen. Je moet altijd de batterij back-up zo dicht mogelijk bij de computer mogelijk te maken. Een back-up batterij zal uw computer te beschermen tegen een ongeluk als gevolg van overbelasting.

Als uw computer heeft gezeten in de standby-modus voor bepaalde tijd, dan moet u mogelijk het systeem opnieuw op te starten om de computer weer tot leven komen. Zodra u de computer klaar is, dan moet je in staat zijn om de computer los te koppelen van de muur met behulp van uw USB-apparaat.

Er zijn veel verschillende methoden om een ​​computer los te koppelen van de muur die u kunt kiezen uit. De enige methode die werkt gegarandeerd wordt tussen de externe kabel aan de muur. Als je het niet aansluiten van de kabels en sluit ze zowel aan de muur, dan zijn er kans dat de machine macht storing en misschien helemaal stoppen met werken.

Als u gebruik maakt van een laptop die is ontworpen met een externe monitor, dan moet je het aan de externe monitor geleverde vermogen te gebruiken en sluit deze aan op de USB-poort. Zodra dit is gebeurd, moet u de laptop aansluiten op de USB-poort die voor de de muur en koppel vervolgens de laptop van de muur. Dit moet de laptop tot leven automatisch te brengen.

Dezelfde methode van het loskoppelen van een laptop van de wand ook voor het aansluiten van de externe monitor op de USB poort. Zodra de monitorpoort is aangesloten, wordt de laptop automatisch verbonden met de wand. De monitor moet ook worden aangesloten op de USB-poort, zodat de laptop kan functioneren zonder enige problemen.

De laatste optie is om een ​​laptop los te koppelen van de muur met een bekabelde verbinding. Bij een draadverbinding wordt de laptop aangesloten op de monitor die is voorzien voor de wand en de USB-aansluiting is verbonden met de wand. De monitor is eveneens verbonden met de wand, zodat de laptop kan worden verbonden met de wand en automatisch tot leven.

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor u om het meeste uit uw loskoppelen van een computer uit de muur te maken. U kunt ervoor kiezen om te gaan voor een op hardware gebaseerde systeem, of gebruik maken van een software-gebaseerd systeem. Als u op zoek bent naar een meer permanente oplossing, dan moet je kiezen voor een software-gebaseerde oplossing.

Software oplossingen zijn veel betrouwbaarder en ze niet nodig dat u de hardware mee te nemen. Je moet ook geen probleem met de software en het vereist u niet om iets te doen. Het probleem is vooral met de gebruikersinterface van de software.

Een ander nadeel van software-oplossingen is dat er is kans dat de hardware niet in staat om te communiceren met het besturingssysteem goed, wat kan leiden tot een verlies van gegevens als de software er niet in slaagt. De software moet zorgvuldig worden gebruikt, zodat het zal helpen de gebruiker de maximale voordelen te krijgen. Als u niet zeker bent over hoe de software werkt, dan moet je kiezen voor hardware-gebaseerde oplossingen.

Nieuwe hardware beschikbaar is, maar het probleem met hen is dat je kan hebben om ze regelmatig te vervangen, die zeer duur zou kunnen zijn. Als u op zoek bent naar een oplossing voor het probleem van een computer van de muur los te koppelen, moet je gaan voor een hardware-gebaseerde oplossing.